INDVIELSE MED KUNSTEVENTS

dato - 11. oktober 16:00

VARDE GARTEN udbygger kunstsamlingen med 7 nyindkøbte værker

 

Nu bliver der snart noget nyt og spændende at opleve på Vardes nye samlingssted VARDE GARTEN, idet Poul Erik Bech Fonden har købt yderligere 7 kunstværker til området.
Flere kan måske genkende nogle af navnene, da det er kunstnere, der allerede er repræsenteret i byen.

”Det har hele tiden været planen, at nye kunstværker skulle tilføjes området, mens andre skulle skifte placering undervejs. Nu glæder vi os til at vise de nyindkøbte skulpturer frem for offentligheden og integrere dem i Kunsthaven og i resten af VARDE GARTEN”, siger Mette Kristensen, kunstfaglig leder af Kunsthal vARTe.

Værkerne er, ligesom de øvrige, udført af professionelle og anerkendte kunstnere. Denne gang drejer det sig om værker af Carl-Henning Pedersen, Jens-Flemming Sørensen, Robert Jacobsen, Peter Bonnén, Peter Stuhr, Mogens Andersen og Bertil Herlow Svensson.

Der vil blive afholdt en uofficiel indvielse af de nyindkøbte kunstværker fredag d. 11. oktober fra kl. 16.00, hvor der også vil være mulighed for at se og høre lidt mere om værkerne og kunstnerne bag.

Kl. 17.00, efter selve indvielsen, vil den italienske kunstner Paola Michela Mineo udføre en live-performance inde i VARDE GARTENs pavillon, hvor hun vil arbejde med gips og ligge gips på en model.

Samtidig afholder billedhugger Misja Kristoffer Rasmussen en uformel artist talk, hvor han introducerer sin kunst og sine teknikker ved at vise eksempler på sit arbejde. Han vil desuden gå i dialog med de fremmødte og fortælle om det at lave kunst mellem Danmark og Italien.

De to kunstnerne er lige nu aktuelle med deres udstilling ANIMA UMANA / MENNESKETS SJÆL i Kunsthal vARTe.

 

ALLE ER VELKOMMEN!

 


 

TID:             Fredag d. 11. oktober fra kl. 16.00

STED:           VARDE GARTEN, Fiskergade 3A, 6800 Varde

 

Læs mere den aktuelle udstilling her

For spørgsmål eller yderligere information kontakt Mette Kristensen på mk@varte.dk / tlf. 2159 2708

 


 

SAMME DAG ÅBNER HALLOWEEN I VARDE GARTEN!

Se hele programmet på fotoet ovenfor eller på VARDE GARTENs facebookside