WORKSHOP 2 - Fiberbeton

dato - 30. april 10:00 til 15:00

Bodil Lisbeth Thomsen

Bodil Lisbeth Thomsen er uddannet fra Århus Kunstakademi og arbejder med maleri, foto, grafik og skulptur. Hun har deltaget på censurerede udstillinger og har udstillet på adskillige gallerier og udstillingssteder i ind- og udland, bl.a. på Museum Jorn i Silkeborg, Kunstcenter Silkeborg Bad, Århus kunsthal, Dokk1 Aarhus, Filosoffen i Odense, Galleri Bredgade 22 København, Ålborg kunstpavillon, galleri Jenzen Ålborg, samt på gallerier i Berlin, London og Manhatten i New York.
Medlem af: KKArt, Prokk, DBF,  Silkaden, K5, Grafisk værksted Næstved.

CV

ved Bodil Lisbeth Thomsen

Efter flere forespørgsler afholder den aktuelle kunstner Bodil Lisbeth Thomsen nu 2 workshops i fiberbeton.

Fiberbeton bruges ofte til byggeprojekter, men flere og flere kunstnere anvender også materialet til at lave skulpturer af, da det er et stærkt og meget holdbart materiale.

Nu har du muligheden for at lære at lave dine egne skulpturer i fiberbeton, når Bodil Lisbeth Thomsen introducerer de teknikker hun bruger til at lave sine smukke og elegante skulpturer.
Deltagerne får mulighed for at selv at arbejde med små figurer eller abstrakte værker af fiberbeton - kun fantasien sætter grænser. Der vil være gode råd og kyndig vejledning af kunstneren undervejs.

 


 

TILMELDING: senest d. 26. april til Bodil Lisbeth Thomsen på: bodil_lisbeth_thomsen@hotmail.com eller på tlf. +45 5151 7511

PRIS: 250 kr. pr. person / pr. dag (prisen er inkl. materialer)

TID: Lørdag d. 29. og søndag d. 30. april. Begge dage kl. 10-15 (man er velkommen til at deltage begge dage)

STED: I Kunsthal vARTes atelier