PRINTING FORM - 3D-Performance i samarbejde med DRUB HUB

dato - 16. november 13:00 til 15:00

Fabian Vogler (DE)

Fabian Vogler (f. 1977) bor og arbejder til dagligt i Bargum i Tyskland, hvor han har sit atelier. Han har en Master of Fine Arts fra University of East London samt en Magister Artium indenfor skulptur fra University for Applied Arts Vienna, hvor han også studerede filosofi. Derudover har han studeret skulptur på kunstskoler i Flensborg og på Gran Canaria.
Kunstneren har udstillet adskillige steder bl.a. i Tyskland, Danmark, Østrig, Belgien, Spanien, Israel, Norge, Schweiz og Japan. Han har modtaget flere legater og været på forskellige residencies i løbet af sin karriere.
Fabian Vogler har udgivet flere publikationer om sin kunst, og han er fast tilknyttet Galerie Lueth i Husum og DSV Kunstkontor i Stuttgart – begge beliggende i Tyskland. Han har vundet flere præmier, f.eks. 2005 den Theodor Körner-prisen i Wien eller 2017 den Förderpreis der Schleswig-Holsteinische Wirtschaft.

CV

I forbindelse med sin udstilling ULTRA SCULPTURE - NYE BRONZESKULPTURER 100 ÅR EFTER CARL EINSTEIN har Fabian Vogler inviteret Nikolas Schmid-Pfähler og Carolin Liebl fra kunstnergruppen DRUB HUB. De kommer hele vejen fra Offenbach ved Frankfurt for at lave en performance med 3D-printere, sammen med Fabian Vogler.

 

Læs mere om udstillingen her