WORKSHOP I PAPIRSTØBNING med Anni Fiil & Ingrid Fløe

dato - 13. februar 13:00 til 16:00

Anni Fiil

Anni Fiil (f. 1944) bor og arbejder til dagligt i Slagelse. Hun er oprindelig uddannet billedvæver ved Stoftrykker- og Væverlauget, men arbejder i dag som papirkunstner.
Kunstneren har udført en udsmykning til et Antependium i Hyllested Kirke. Hun har deltaget på flere censurerede udstillinger i både ind- og udland, blandt andet i Bulgarien, Israel, Australien, USA og Brasilien. Desuden er hun fast repræsenteret på et galleri / kunsthal i Korea.
Anni Fiil er medlem af DkoD (Danske Kunsthåndværkere og Designere), IAPMA (International Association of Hand Papermakers and Paper Artists), KKS (Kvindelige Kunstneres Samfund), Grafisk Værksted i Næstved, Grafisk Værksted - Kirsten Kjærs Museum i Langvad og VAK (Vestsjællands Arbejdende Kunstværksteder) i Jyderup.
 

CV

I forbindelse med sin udstilling og sit ophold i Kunsthal vARTe, afholder papirkunstner Anni Fiil, sammen med papirmager Ingrid Fløe, en åben workshop i vinterferien. Her er børn og voksne velkommen til at komme og prøve kræfter med at støbe ark af papir eller fremstille skåle.

 

DELTAGERE: Workshoppen henvender sig til alle

PRIS: 50 kr. til materialer

STED: I Kunsthal vARTes atelier, Smedegade 35D, 6800 Varde

Interesserede møder bare op - der kræves ingen tilmelding.

 

Læs mere om udstillingen her