SKRIVE-WORKSHOP MED PIET LINCKEN

dato - 25. november 15:00 til 17:00

Piet Lincken (BE)

Piet Lincken er født i Normandiet og bor i dag i Belgien. Han har periodevis boet i Skandinavien, især i Sverige.
Han bevæger sig inden for flere forskellige kunstretninger som billedkunstner, komponist, pianist / organist og forfatter. Hans har taget sin kunstneriske uddannelse på Nouvelle-Sorbonne Universitet i Paris, og sin musikalske i Paris, Dublin og Hamburg. Hans tegninger, fotos, digitale print bliver ofte udstillet rundt om i verden, f.eks. blev hans værker på papir udstillet på det prestigefyldte Galerie La Hune-Brenner i Paris. Piet Linckens kunst er repræsenteret i flere litterære sammenhænge, og hans tekster, billeder, tegninger og digitale prints, går i dialog med værker af andre kunstnere og forfattere som Gao Xingjian (maler og Nobelprisen fra litteratur 2000) og af kunstnere fra Galerie Pi i København.
Han tilbyder jævnligt litterære- og kunstneriske workshops, og samarbejder med kunstnere og musikere fra hele verden.
Uanset om det drejer sig om billedkunst, litteratur eller musik, er Piet Lincken blevet inviteret til adskillige arrangementer rundt om i verden, pga. sit talent og sine færdigheder. Til sine forskellige projekter har han modtaget støtte fra fonde og modtaget legater.

CV

I forbindelse med sin udstilling WORDS & TRACES afholder multikunstneren Piet Lincken en skrive-workshop, hvor deltagerne får kyndig vejledning og gode råd om at skrive digte og / eller korte tekster om kunstværker. Der vil også være oplæsning. Deltagerne kan skrive på dansk eller andre sprog.
Vejledningen vil være på engelsk, svensk eller fransk.

 

Send en mail til mk@varte.dk for tilmelding.