OPLEV TEKNIKKEN BAG SERIGRAFITRYK

dato - 21. juli 15:00 til 17:00

Kirsten Skov Bjerre

Kirsten Skov Bjerre (f. 1987 Stevns, DK) er uddannet ved NTNU KiT, Kunstakademiet i Trondheim hvor hun afsluttede sin MFA Master in Fine Art i 2014. Siden da har hun arbejdet som udøvende kunstner og også som kulturformidler i både Norge og Danmark.
Hun laver sine kunstværker for at skabe et frirum for beskuerne, hvor de kan få lov til at lege, slappe af og / eller lade sig rive med følelsesmæssigt. Det primære medie er film og videoinstallation, men hendes kunstneriske proces er præget af eksperimenterer med mange forskellige materialer og medier hele tiden, for derigennem at finde frem til sit visuelle udtryk. Hendes materialer er ofte skrøbelige og forgængelige, som f.eks. papir, tekstiler og / eller noget man ikke kan tage fat i og røre, men kun kan sanse, som lyd, duft og lys.
Kirsten Skov Bjerre undersøger gennem sin kunst hvordan historier kan fortælles visuelt, tydelige eller abstrakte, igennem video, lyd, lys, farver, strukturer og bevægelse. Igennem dette ønsker hun at skabe en oplevelse for beskuerne her og nu, og skabe nærvær hos beskueren via kunstværket.

CV

Aktuelle kunstner Kirsten Skov Bjerre afholder et arrangement for besøgende i kunsthallens atelier, hvor hun vil demonstrere den teknik, som ligger bag hendes serigrafiske kunstværker / silketryk.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne!