KVINDER, KUNST & KREATIVITET

dato - 29. august 18:30 til 21:30

Event af Ladies First

Tirsdag den 29. august kan du se frem til at få et ordentligt skud kreativ inspiration til Ladies First Vardes event "Kvinder, Kunst og kreativitet".

Aftenens oplægsholder er grafisk designer og kunstner Ulla Harmsen (Punkt & Prik), som fortæller om sin måde at arbejde på og giver dig masser af gode tips til kreativitet og ideudvkling. Ideer, du kan bruge på dit arbejde, lige meget om du sidder på kontor eller arbejder kreativt.

Eventet bliver holdt i Vardes nok mest kreative rammer i Kunsthal vARTe i Smedegade, hvor den skandinaviske arkitekt Johna Hansen og den japanske tekstildesigner Yuko Yokota har arbejdet på et internationalt kunstprojekt de seneste par måneder. Der bliver rig mulighed for at se nærmere på projektet, og de to kunstnere vil også være til stede.

Som altid har vi tre lokale kvinder på til at fortælle om noget, de brænder for i 3x3 minutter.

Denne aften fejrer vi også, at Ladies First bliver fem år, og derfor skyder vi sæsonen i gang med bobler og lidt sødt til ganen og god tid til at netværke.

Program:
18.30 Ankomst
19:00 Velkomst v. Ladies First
19:05 Velkomst v. Mette Kristensen fra vARTe
19:15 Præsentation af kunstnerne
19:35 Fri networking og kig på udstillingerne
19:55 3x3 Minutes of Fame
20:10 Oplæg v. Ulla Harmsen
21:10 Fri networking

Husk at booke din billet - der er kun 40 pladser til de hurtige :)
Book din billet her

PREMIUM Medlemspris*: 55 kr.
Pris for ikke-medlemmer: 110 kr.

*LADIES FIRST PREMIUM
Ladies First har pr. 1. august indført et nyt "medlemslag" i netværket, som vi kalder Ladies First PREMIUM. Det betyder, at du for 125 kr./år kan blive medlem og få 50 % rabat på alle vores arrangementer. Derudover får du 2 årlige digitale goodiebags med inspiration, rabatter og tilbud til arbejdslivet og karrieren.

Bliv PREMIUM medlem her