Kom i Kunsthal vARTe i efterårsferien

dato - 15. oktober til 21. oktober

Linda Stampe

Linda Stampe er 40 år, bosat i Skjern med sin familie, og har siden 2011 arbejdet fuldtid som billedkunstner og galleriejer. Hun er oprindeligt uddannet folkeskolelærer med billedkunst som linjefag, men har efter 7 år, i henholdsvis folkeskole og efterskole, valgt at fokusere fuldtid på livet som billedkunstner og iværksætter. Det er i løbet af denne periode lykkedes hende at skabe et anderledes gallerikoncept i Skjern under navnet ”Linda Stampe, Kunst & Design”, som succesfuldt forener hendes billedunivers med håndplukket kunsthåndværk, skulpturer, dansk design og en lang række kendte smykkemærker.
Udover det faste galleri og atelier i Skjern har Linda Stampe sine malerier præsenteret på Sjælland i ”Galleri Linda Stampe” i Copenhagen Designer Outlet i Høje Taastrup.

 

CV

Oplev Linda Stampes udstilling

I efterårsferien holder Kunsthal vARTe åben fra kl. 11-16 alle hverdage og kl. 10 til 15 i weekenden.

Her er der mulighed for at opleve billedkunstner Linda Stampes farve- og livsglade udstilling “FRI”, som præsenteres i sammenhæng med det inspirerende designsunivers af blandt andet designduen “Piece of Danmark” fra Aarhus.

Søndag den 21. oktober fra kl. 10-15 vil man kunne møde, og få en snak med smykkedesigner Lene Sommer, som er specialist i personligt designede smykker. Har du for eksempel et gammelt smykke liggende uberørt i skuffen, så kan Lene omdanne, tilpasse og give det nyt liv.

Vi serverer kaffe og vin hele ugen, og har gjort et bord klar, hvis børn har lyst til at tegne.

Alle er velkomne :)