FOREDRAG om 'det nøgne menneske' med Kim Bindesbøll Andersen

dato - 21. april 13:00 til 14:00

Det NØGNE menneske

Deltagerne på udstillingen er:
Line Taarnberg (foto, video og maleri), www.kunstdk.dk/kunstner/line_taarnberg
Esben Fogh (foto), www.esben-fog.dk
Lotte Kjøller (maleri, skulptur og artistbooks), www.lk-kunst.dk
Olav Johhannison (maleri og skulptur), www.olavjohannisson.dk
Gæsteudstillere: Helle Mie Hellesen, Dorte Bundesen & Helle Rask Crawford

Fælles for kunstnerne er at de arbejder med det NØGNE menneske i deres kunst. De er fremsynede og nyskabende og leger gerne med folks blufærdighed gemmen happenings og workshops. Flere af dem har gennem hele livet trodset alverdens bornerthed og brugt "mennesket og dets nøgenhed" som udgangspunkt i deres kunst. De ved godt at deres tema skaber debat. En debat de ønsker at bidrage til.

I forbindelse med gruppeudstillingen "det NØGNE menneske" afholder Kim Bindesbøll Andersen et spændende og anderledes foredrag, som du ikke vil gå uberørt fra.

Kim Bindesbøll Andersen kan foredragets kunst. Ud fra trends i tiden og sine personlige erfaringer vil han undersøge, hvilken betydning vi tillægger det nøgne menneske. Han er selv opvokset med en konservativ opfattelse af nøgenhed som seksuel og anstødelig, men har i sin ungdom gennemgået en proces, hvor han tog et opgør med det kropssyn.
Ud fra sin personlige udvikling og eksempler på andre fortolkninger af nøgenhed, vil Kim Bindesbøll Andersen stille spørgsmålstegn ved om vi har en sund nøgenkultur.

Tilhørerne vil blive konfronteret med deres eget syn på det nøgne menneske, og vil blive udfordret på sine kropspolitiske holdninger.

 

Læs mere om den aktuelle udstilling her