FINISSAGE: Vivi Linnemann

dato - 26. november 10:00 til 15:00

Vivi Linnemann

Vivi Linnemann (f. 1962 i Aalborg) er selvstændig billedkunstner. Hun bor i Kolding sammen familien, men har arbejdet og været bosat i Schweiz siden 2011. Hun har bl.a. udstillet på Skulptur Biennalen i Kongens Have i København, Brandts i Odense, Kunstnernes Sommerudstilling i Janusbygningen i Tistrup, Galleri NB i Viborg, Udstillingsstedet SPANIEN 19c i Aarhus, Galleri 1900 og Galleri Esplanaden3 samt på Kunstnernes Efterårsudstilling i København. Derudover har hun haft adskillige udstillinger i Schweiz, Østrig og Tyskland.
Hun har efteruddannet sig bl.a. på Det Kongelige Kunstakademi i København, Ignatius Billedkunstskole, Image Factory i Amsterdam, Center for Creative Imaging Maine, USA, Berkeley Extension, Center for Electronic Art i San Francisco og San Francisco Art Institute i USA.
Linnemann er medlem af BKF, IAA International Association of Art, ProKK, Sculpture Network og Künstlervereinigung Zürich Schweiz.

CV

MOD LYSERE TIDER

Aktuelle kunstner Vivi Linnemann inviterer til hyggelig juletids finissage på udstillingen 'TIMEBOX'.

ALLE ER VELKOMNE TIL AT KIGGE FORBI
 

Den korteste dag i året er lige om hjørnet. Så går vi atter mod lysere tider - heldigvis.

Julen er lysets og glædens fest. Vi kan prøve at være det lys for hinanden, som solen ikke giver på vore breddegrader i december. Luciadagen ligger før solhverv. Luciaoptoget symboliserer lysets genkomst. Lyset bæres ind i hus og hjem.

Jeg arbejder med lyset i kunsten. Det foretrukne materiale er acrylglas, der har egenskaber der gør, at det lyser i skumringen. Når skulpturer står udendørs, lyser de op i landskabet. Også indendørs er det lysende aspekt en del af skulpturerne. Det er altid rart at få respons på sine værker, det betyder især noget, når det handler om overraskelse og opløftende tanker.

Vivi Linnemann, kunstner