FINISSAGE på udstillingen 'ForVANDling'

dato - 29. april 10:00 til 15:00

Lotte Holten

Lotte Holten bor og arbejder i København. Hun er uddannet fra Kunstskolen, Atelier 12 og Danmarks Designskole, den grafisk linje. Hun har desuden videreuddannet sig på Glyptotekets tegne og maleskole, Kunsthøjskolen i Holbæk og Grafisk eksperimentarium. Kunstneren har udstillet i en lang række gallerier og kulturcentre i København og på Sjælland, bl.a. Galleri Magstræde, Galleri Mortensen & Markman, Galleri Nybro, Galleri Kobolt, men også på Galleri Sonne i Holstebro og Galleri 18 på Samsø, samt deltaget på KE (Kunstnernes Efterårsudstilling) på Den Frie i København og Art Copenhagen.

CV

Bodil Lisbeth Thomsen

Bodil Lisbeth Thomsen er uddannet fra Århus Kunstakademi og arbejder med maleri, foto, grafik og skulptur. Hun har deltaget på censurerede udstillinger og har udstillet på adskillige gallerier og udstillingssteder i ind- og udland, bl.a. på Museum Jorn i Silkeborg, Kunstcenter Silkeborg Bad, Århus kunsthal, Dokk1 Aarhus, Filosoffen i Odense, Galleri Bredgade 22 København, Ålborg kunstpavillon, galleri Jenzen Ålborg, samt på gallerier i Berlin, London og Manhatten i New York.
Medlem af: KKArt, Prokk, DBF,  Silkaden, K5, Grafisk værksted Næstved.

CV

Bente Lyhne

Bente Lyhne er uddannet fra Århus Kunstakademi, H. Van Deurs Modeskole og har studeret æstetisk pædagogik. Kunstneren har udført scenografi / kostumer ved forestillinger på bl.a. Den jyske opera (Pandoras æske Reumert nomineret år 2000) Århus sommeropera, Teatret Metropole, Kaleidoskop, Gellerupscenen, Kaskadeteatret, Greenwich teatre New York, H.C.Andersen park i Funabashi, Japan. Hun underviser i billedkunst på højskoler, efterskoler, seminarier og egne workshops, bl.a. på Sostrup Slot. Har deltaget på censurerede udstillinger og har løbende udstillinger på gallerier, kunstforeninger og andre udstillingsfaciliteter.
Medlem af: KKArt, Prof Kunst Norddjurs, K5.

CV

Kom til finissage på udstillingen ForVANDling af Kunstnergruppe K5 bestående af Bodil Lisbeth Thomsen, Bente Lyhne og Lotte Holten.

Deres udstilling er blevet ændret undervejs, hvor flere nye værker er kommet til, så kom ind og se det færdige resultat.

Alle er velkomne!