Finissage

dato - 25. februar 10:00 til 16:00

Marianne Elizabeth Bork Engell

Marianne Elizabeth Bork Engell (f. 1947 i Kolding) er autodidakt, men har deltaget i en række decoupage kurser.  Hun foretrækker at arbejde med den såkaldte fulddecoupage, selvom det er en længerevarende og noget mere tids- og materialekrævende proces. Hun bor og arbejder til dagligt i Holte, og er oprindelig uddannet klinikassistent og tandteknikker, men har også haft en del modelarbejde. Det har dog ikke afholdt hende fra at tegne, male (akvarel), eksperimentere med keramik, designe og sy haute couture modeller.

CV

Finn Ulf Grabowski

Finn Ulf Grabowski (f. 1945) er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi, hvor han i 1970 tog sin afgang ved professor Henning Larsens Afdeling. Han solgte sit første maleri i 1963 og udstillede første gang i 1983 i Canberra i Australien. Først i 2005 besluttede han sig for at koncentrere sig 100 procent om sin kunstneriske karriere, og siden da er det blevet til mange udstillinger både i Danmark, Australien, Norge, Sverige, Schweiz og i Frankrig. I Danmark har han bl.a. udstillet på Galleri Asbæk, Gallerie Knud Grothe og Galerie Helth.
Grabowski arbejder også med portrætkunsten, og har malet flere kendte mennesker. Han har desuden udgivet den rigt illustrerede  kriminalroman: ”Lånt identitet” og kunstbogen: ”I have a dream”.

CV

Kom til finissage på udstillingen KONTRAPUNKT af Marianne Engell og Finn Ulf Grabowski.

Alle er velkomne!