Fernisering med musik af Simon Voigt

dato - 4. marts 15:00 til 17:00

Agnete Brinch

Agnete Brinch (født 1970) bor og arbejder til dagligt i Billum, hvor hun har sit eget atelier. Hun samarbejder med Galerie Knud Grothe i Charlottenlund, Gallerie Rasmus i Skagen og i Odense, Gallerie Rieck i Kiel / Hamborg og Gallery Crossover München samt diverse kunstforeninger. Derudover har flere af hendes værker været med på Art Herning i 2016 og 2017, hvor hun også er repræsenteret i 2018.
Agnete Brinch blev i 2015 udvalgt blandt 14.000 ansøgere til den internationale censurerede udstilling ”Portrait Now”, blandt repræsentanter fra De nordiske lande, Rusland og Kina m.fl. Hun har desuden udstillet på Frederiksborg Slot samt Ljungberg Museet i Sverige. Kunstneren tager også ud og holder foredrag foredrag om sit kunstneriske virke.

CV

I forbindelse med Agnete Brinchs fernisering på udstillingen KVINDER DER FORANDRER VERDEN kommer musiker og historiefortæller Simon Voigt (f. 1989) fra Fanø, og spiller et par numre. Folkemusiktraditionen har lokket ham fra Tyskland til Denmark for 5 år siden, da han begyndte at læse på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Nu arbejder han til dagligt som sanger, fortæller underviser og projekt koordinator i forskellige dele af landet. Som community artist er han meget optaget af Akustisk Økologi, hvor han øger folks bevidsthed for natur og miljø gennem høresansen. Han leder f.eks. lydvandringer og skaber koncepter, der hjælper at rense vores ører for at opleve og værdsætte vores omgivelse på en ny og nysgerrig måde. Læs mere på: www.oerkan.com