FERNISERING med musik af Martin Blom

dato - 4. juni 15:00 til 17:00

Helle Kjærulf

Helle Kjærulf (f. 1959) bor og arbejder i Aarhus. Ud over at være billedkunstner er hun også journalist og forfatter.

Hun har gennem syv sæsoner modtaget kursusundervisning på Aarhus Kunstakademi af Birger Møller.

Helle Kjærulf begyndte at male for 11 år siden og har siden 2008 udstillet hos en lang række af virksomheder, kunstforeninger og har deltaget på diverse udstillinger over hele landet. I 2010 bl.a. Kunstforeningen Limfjordens Censurerede Efterårsudstilling og Den 3. censurerede kunstudstilling Østhimmerland 2010 "Menneskedyret", Østhimmerlands Kunstforening Kilden. I årene 2011-2014 deltog hun på den censurerede udstilling International Art Festival i Kerteminde. I 2016 bl.a. Østfynsk Kunstforening og Vesthimmerlands påskeudstilling på Vitskøl Kloster. Helle Kjærulf har været tilknyttet flere gallerier, og er p.t. fast tilknyttet Galleri Lyrum i Aarhus og Galleri Art Corner i Randers.

CV

Til ferniseringen på Helle Kjærulfs udstilling MINDSCAPES - INDRE LANDSKABER vil guitarist og sangskriver Martin Blom stå for det musikalske indslag. 

Martin Blom er bluesguitarist med slideguitaren som trofast følgesvend. Han er også sangskriver med tæft for det danske sprog og hang til rootsrock og nordisk sangtradition.