Fernisering med musik af FEM KLARINETTER

dato - 3. november 14:00 til 15:30

SPIL DANSK ARRANGEMENT

I forbindelse med ferniseringen af den tyske kunstner Fabian Voglers udstilling ULTRA SCULPTURE - NYE BRONZESKULPTURER 100 ÅR EFTER CARL EINSTEIN i Kunsthal vARTe kommer Fem Klarinetter og spiller.

Fem Klarinetter har spillet sammen i ca. 8 år. De startede egentlig som en sammenspilsgruppe i Varde Musikskole, men valgte at fortsætte som selvstændig gruppe. De deltager dog stadig af og til ved Varde Musik-og Billedskoles koncerter.

Fem Klarinetter har bl.a. spillet koncerter ved kunstforeningers fernisering, ved forskellige arrangementer i privat regi, samt i kirker og på plejehjem.

Deres repertoire består af både gammel og nyere musik. Verdslig, klassisk og decideret kirkemusik, evergreens, musicalmelodier, barok- såvel som folkemusik. De spiller desuden værker af klassiske komponister som Grieg, Beethoven, Mozart og Bach. Men mere moderne musik, specielt komponeret for klarinetter har også fundet vej til deres nodestativer.

Deres basisrepertoire spænder vidt, så de altid kan sammensætte et program, der passer til enhver lejlighed.

Kendetegnet for Fem Klarinetter er deres glæde ved at spille sammen og arbejde med, dels at gøre musikken levende, dels at udnytte de mange klang-og variationsmuligheder som klarinetten rummer.

 

Læs mere om udstillingen her