Fernisering med musik

dato - 6. oktober 15:00 til 17:00

Linda Stampe

Linda Stampe er 40 år, bosat i Skjern med sin familie, og har siden 2011 arbejdet fuldtid som billedkunstner og galleriejer. Hun er oprindeligt uddannet folkeskolelærer med billedkunst som linjefag, men har efter 7 år, i henholdsvis folkeskole og efterskole, valgt at fokusere fuldtid på livet som billedkunstner og iværksætter. Det er i løbet af denne periode lykkedes hende at skabe et anderledes gallerikoncept i Skjern under navnet ”Linda Stampe, Kunst & Design”, som succesfuldt forener hendes billedunivers med håndplukket kunsthåndværk, skulpturer, dansk design og en lang række kendte smykkemærker.
Udover det faste galleri og atelier i Skjern har Linda Stampe sine malerier præsenteret på Sjælland i ”Galleri Linda Stampe” i Copenhagen Designer Outlet i Høje Taastrup.

 

CV

Når Kunsthal vARTe i oktober slår dørene op til en ny udstilling, er det billedkunstner Linda Stampe, der byder velkommen. Under udstillingstitlen FRI vil de besøgende blive mødt af et farvemættet og sprudlende billedunivers, der deler sig i to stilmæssige forskellige spor. Det natur-abstrakte spor fremstår som en slags komprimerede landskabserindringer. Der er på ingen måde tale om naturalistiske skildringer af bestemte geografiske steder, men derimod sammensatte brudstykker af naturoplevelser. En livs- og farveglad stil dominerer det andet spor i udstillingen. Her møder du Linda Stampes kærlige, naive og humoristiske fugle, der symboliserer frihed. Kunstneren byder hjertelig velkommen i Kunsthal vARTe i hele oktober måned, og tilbyder en kunstoplevelse for hele familien.

Læs mere om udstillingen her