Bogreception

dato - 5. december 11:00 til 17:00

Elisa Dinesen

ELISA DINESEN har en forkærlighed for at rejse og være sammen med mennesker. Hun har haft længerevarende ophold i Caribien, Spanien og senest i Kina, ligesom hun gerne er turist i nære og fjerne lande, herunder Australien.
Elisa Dinesen arbejder i øjeblikket på en roman om en ung mands kamp for et værdigt liv.

'Pas på dine piger' - en roman af Elisa Dinesen

Peter forlader Danmark og tager ud i verden for at opleve livet under fremmede himmelstrøg. Han falder for Australiens varme og imødekommende mennesker, og godt bevæbnet med kærlighed og menneskelig overskud starter han en tilværelse sammen med australske Kay, der imidlertid har fået en følelsesmæssig skæv start på livet.
Sammen får de to piger, og i sin iver efter at skabe spændende rammer og et godt socialt netværk for Kay og børnene invite-rer han den karismatiske globetrotter Dave ind i deres liv. Det får fatale konsekvenser, og Peter må sande, at han er fanget i et spil af løgne og skjulte motiver, og at han står over for en ondskab, han ikke evner at forstå. Han er i sit livs mare-ridt og kan ikke forhindre, at hans elskede børn bliver udsat for den ultimative for-brydelse.
Historien er baseret på virkelige hændelser.