BLACK FRIDAY - Aftenåben

dato - 25. november 13:00 til 22:00

Vivi Linnemann

Vivi Linnemann (f. 1962 i Aalborg) er selvstændig billedkunstner. Hun bor i Kolding sammen familien, men har arbejdet og været bosat i Schweiz siden 2011. Hun har bl.a. udstillet på Skulptur Biennalen i Kongens Have i København, Brandts i Odense, Kunstnernes Sommerudstilling i Janusbygningen i Tistrup, Galleri NB i Viborg, Udstillingsstedet SPANIEN 19c i Aarhus, Galleri 1900 og Galleri Esplanaden3 samt på Kunstnernes Efterårsudstilling i København. Derudover har hun haft adskillige udstillinger i Schweiz, Østrig og Tyskland.
Hun har efteruddannet sig bl.a. på Det Kongelige Kunstakademi i København, Ignatius Billedkunstskole, Image Factory i Amsterdam, Center for Creative Imaging Maine, USA, Berkeley Extension, Center for Electronic Art i San Francisco og San Francisco Art Institute i USA.
Linnemann er medlem af BKF, IAA International Association of Art, ProKK, Sculpture Network og Künstlervereinigung Zürich Schweiz.

CV

I forbindelse med BLACK FRIDAY, holder Kunsthal vARTe åbent fredag den 25. november til kl. 22.
Her vil der blandt andet være mulighed for at se, nogle af Vivi Linnemanns forårsgrønne skulpturer.

 
I Linnemanns forårsgrønne skulpturer er der en kobling mellem det uorganiske, i form af akrylglasset, og det organiske, nemlig skulpturerne sokkel af træ. Større værker er placeret i det offentlige rum, en have eller en park, hvor de lyser op - en association til foråret.

Læs mere om udstillingen her.

Der uddeles gratis muleposer med logo til de første 50.