ARTIST TALK ved Mette Lind

dato - 11. juli 13:00 til 17:00

Mette Lind

Billedkunstneren Mette Lind bor i dag i Odense, men er født og opvokset i den lille havneby Assens. Her fik hun sine første kunstneriske relationer og erkendte, at kunsten ville blive en integreret og vigtig del af hendes liv.
Senere kom hun til at udstille i flere gruppesammenhænge både i Danmark og udlandet, hvor hun var en del af de progressive kunstmiljøer.
Hun har bl.a. udstillet på Den Internationale biennale i Firenze, Kunstbygningen Filosofgangen i Odense, H.C. Andersens Hus i Odense, SAK i Svendborg, Kvindegalleriet i København, Toldboden i Kerteminde, Kunstnernes Hus i Århus, Kunstnernes censurerede Påskeudstilling i Århus, Galleri Rosenbæk i Odense, Mnemosyne Exhibition Artmuseum, Timisoara i Rumænien, Godsbanen, Århus og har desuden udført en udsmykning på Danefeld i Odense.
Kunstneren er repræsenteret i kunstbøgerne "Dansk kunst 84" og "Dansk kunst 95", og har udført illustrationer til en plakat til Arbejdstilsynet og til Fynsværkets årsberetning: "Jamen, det er blikket".
Mette Lind er medlem af Danske Billedkunstneres Fagforening (DBF).

CV

I forbindelse med sin udstilling EKSISTENS tilbyder kunstneren Mette Lind hver torsdag i udstillingsperioden muligheden for at komme til en uformel artist talk, hvor man i hele åbningstiden er velkommen til, at komme med spørgsmål.
 Det kan være i forbindelse med arbejdsprocessen bag værkerne, brugen af materialer eller hvad det kunne være man har af tanker i forbindelse med udstillingen.
"Gæsterne må komme alene eller sammen med gode venner, og så kan vi tage en dialog om værkerne." siger kunstneren.


Alle er velkomne.


Læs mere om udstillingen herTORSDAG D. 11. 18. OG 25. JULI KL. 13-17